Dutch society of naval officers urges NH90 stop-gap

The Dutch Royal Society of Naval Officers has urged the Minister of Defence that a interim solution for the stalled Netherlands Navy NH90 project be sought. The society is currently studying a possible sale or lease of the US built Seahawk which is also coming into service in Denmark.

READ MORE

De Koninklijke Vereniging van Marine Officieren heeft het belang van een geschikte helikopter capaciteit voor de Koninklijke Marine benadrukt, de Vereniging onderzoekt zelf mogelijke tussen oplossingen voor het vastgelopen NH90 project. Een van de toestellen waar naar wordt gekeken is de Amerikaanse Seahawk helikopter, deze wordt op het moment in dienst genomen bij Denemarken in dezelfde rol waar Nederland de NH90 voor hoopt te gebruiken.

LEES MEER

RNLAF NH-90